Levente Cozma – președintele juriului

Artist, curator și manager cultural, care trăiește și lucrează în Timișoara, România. A studiat la Universitatea de Vest din Timișoara – Facultatea de Arte și a absolvit în 2002. Activează în domeniile video, fotografie, instalație și performance. Ca artist, a participat la diverse proiecte în România, Marea Britanie, Ungaria, Serbia, Irlanda de Nord, SUA, Germania.
Director și curator al festivalului Simultan de artă video, arte media și muzică experimentală. Co-fondator al Asociației Simultan, un ONG cultural care promovează și susține manifestări în domeniul artei și culturii contemporane.
Mihaela Kavdanska

Mihaela Kavdanska lucrează ca artistă intermedia, director creativ, cercetătoare, producătoare de evenimente artistice și culturale, curatoare de expoziții și festivaluri. Născută în Bulgaria, trăiește și lucrează din 2021 în România și Linz, Austria.
A absolvit studiile de arte vizuale (clasa de pictură) la Universitatea Națională de Arte din București, obținând diploma de licență și master în 2001. În 2019, a finalizat programul de master Interface Cultures la Universitatea de Artă din Linz.
De la sfârșitul anilor ’90, lucrează la proiecte personale și colaborative în galerii, muzee, centre de dans și teatre din Europa, SUA și Asia.
Recent, s-a concentrat asupra echilibrului creativ dintre artă și tehnologie, dezvoltând instalații AV imersive și spectacole de dans intermedia, unde unitatea intermedială joacă un rol central.
Mihaela Kavdanska este cofondatoare, directoare artistică, artistă media și producătoare a mai multor inițiative:
AVmotional Platform (ONG pentru producția și promovarea artei media din București, România, 2004)
KOTKI visuals (studio de artă și tehnologie din București, 2006)
DARV (colectiv de artă și tehnologie din Linz, 2020)
FURNA art & culture (asociație de artă și cultură din Linz, 2022).
Adelina Laura Bulibașa

Adelina Laura Bulibașa este o artistă multimedia, specializată pe domeniul artelor digitale și a artelor new media, dar care lucrează și în producție de filme și reclame și fotografie, cu un interes spre domenii precum robotica, HCI și light art.
În prezent, Adelina predă ca lector asociat la departamentul de Cinematografie și Media de la Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Ea și-a obținut licența în Fotografie-Video la Universitatea de Vest Timișoara, Facultatea de Arte și Design și masterul în Multimedia Interactivă la aceiași facultate unde predă. Este pe cale să își obțină titlul de doctor în științe (PhD) în domeniul Transmedia.
De-a lungul timpului, proiectele sale de artă digitală/multimedia au fost expuse la festivaluri naționale și internaționale precum Electric Castle (New Media Castle), Intermedia Festival, Sehsuechte, CreArt, Cluj Never Sleeps, Amural, RADAR, eXplore Festival, +/- International, MAFA, Simultan și altele.
Marius Stoica

Teoretician, artist, curator, educator STEAM și promotor open source, Marius trăiește și activează în Arad. A terminat Facultatea de Filosofie de la Universitatea Babeș-Bolyai Cluj în 2003 și a obținut un Master de Filosofie Franceză în 2005 la aceeași facultate.
Cu un accent pe tehnologie, educație și filosofie, Marius a realizat proiecte artistice individual sau împreuna cu alți artiști și a expus în Praga, București, Timișoara și Arad. A curatoriat expoziții de arta media în Linz, Timișoara și Arad. În 2016 a inițiat proiectul online de arta media ethotectur.es. A publicat articole teoretice în revista Arta, revista Idea și în seria de volume ODD.
În ultimi 15 ani a participat sau a coordonat o serie de proiecte culturale la intersecția dintre educație, tehnologie și artă. Din 2024 coordonează activități STEAM la Makerspace-ul de la Biblioteca Județeană “Alexandru D. Xenopol” Arad.